Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ >

G&G

A elmúlt 5 évtizedben a G&G kisvárosi háziparból, az angol egészségpiac egyik legnagyobb kapszulázott vitamin és ásványianyag gyártójává nőtte ki magát. Készítményeivel több mint 50 országban lát el cégeket és klinikákat. Útjuk során mérföldkőről mérföldkőre haladva számtalan dologban voltak elsők a mindig növésben lévő egészség és táplálkozás szakterületén belül.
 
A márka széles, több mint 120 termékből álló termékből álló palettája hozzáférhető kereskedők, orvosok, gyógyászok valamint a nagyközönség számára. A magas minőségű alapvető táplálékkiegészítők, mint például az A és F vitaminokon keresztül, egészen az egyedi formulájú, exotikus termékekig mint például az új-zélandi astaxanthin, a G&G felhasználta hatalmas, táplálékkiegészítő iparbéli tudását. Több évtized kutatói munkájával és tapasztalatával, létrehozta az Egyesült Királyság legszélesebb étrendkiegészítő palettáját.

Termékcsalád
Márka
Rendezés: